Bányai Gábor

KiskunhalasSzilády Áron utca 1.5. választókerület
2016 Jun. 16 13:20

Pályázati Fórum Bácsalmáson

A Fiedler Közösségi Ház adott otthont Bácsalmáson a Széchenyi Programiroda legutóbbi pályázati fórumának 2016. június 16-én csütörtökön. Az utóbbi hetekben választókerületem több településére is szerveztünk fórumokat, melyek elsődleges célja a vállalkozók, civil szervezetek és önkormányzatok tájékoztatása volt pályázati aktualitásokról, kiírásokról, tervekről mind az Európai Uniós, mind pedig hazai forrásokat érintő pályázatok tekintetében.

 

A Bácsalmási fórumon próbáltunk minél több gyakorlati, aktuális és a jövőre vonatkozó információt átadni. Németh Balázs polgármester úr is biztatta köszöntőjében az érdeklődőket, hogy pályázzanak, ezzel is erősítve saját maguk vállalkozását és Bácsalmás Városát.

Lévai Zoltán a Széchenyi Programiroda regionális igazgatója röviden bemutatta a Programiroda működését és tevékenységi köreit.
Országgyűlési képviselőként köszöntőmben fontos volt kihangsúlyoznom az EU-s pályázatok jelentőségét, továbbá aktuális és várható lehetőségekről igyekeztem első kézből információkat adni. Számomra kiemelten fontos, hogy választókerületem településein minél több vállalkozó, önkormányzat és non-profit szervezet is, tudjon és merjen élni az Európai Unió és a hazai források adta pályázati lehetőségekkel.

 

A köszöntők után a vidékfejlesztés aktualitásai címmel Tóth Márta,
a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat területi felelőse tartotta meg előadását, kiemelt területként érintve az aktuális Tanyafejlesztési Programot.
Ezt követően a KKV-k aktuális fejlesztési lehetőségeiről a Széchenyi 2020 keretében tartott előadást Zsán-Klucsó Klaudia és Sarok Krisztián, a Széchenyi Programiroda tanácsadói, majd Projekttervezésről és projektmegvalósításról praktikus információkat adott Rasztik Péter tanácsadó.

 

A fórum végeztével személyes konzultációkra adódott lehetőség.

 

További információkat találhatnak aktuális pályázati lehetőségekről a http://palyazat.gov.hu/ oldalon

 

Jó pályázást kívánok mindenkinek!

 

fotók: Szilágyi Pál Ferenc

Bányai Gábor

Kiskunhalas, Szilády Áron utca 1.
friss hírek
eseménynaptár